ข้ามไปที่เนื้อหาหลัก

Stagiair Human Resources

ฮัสเซลท์, Flanders - ดูงานในสถานที่นี้ แผนกบริหารทรัพยากรบุคคล Intern

คำอธิบายลักษณะงาน

Wie je bent

Als persoon heb je een passie voor mensen en geloof je sterk in het potentieel van individuen. Je treedt op als ambassadeur van de IKEA cultuur en waarden en werkt graag met tactische en operationele taken in een dynamische en veranderende multidimensionale omgeving.

Je bent zelfverzekerd en competent om medewerkers te betrekken bij het hele cyclische proces en traject van People & Culture - altijd met een sterke klant- en bedrijfsfocus en een groot bewustzijn van de voortdurende transformatie van onze retailomgeving.

Je hebt affiniteit met aspecten als het evalueren, stimuleren en waarborgen van de prestaties van je collega's in relatie tot organisatorische en individuele doelstellingen. U wilt leren hoe u leidinggevende vaardigheden en capaciteiten kunt ontwikkelen om onze klantbelofte waar te maken.

Je bereikt doelen, voert taken uit en boekt resultaten. Je bent in staat zelfstandig te werken, eigen initiatief te nemen en verantwoordelijkheid te nemen. Je drukt je ideeën en meningen effectief uit in mondelinge en schriftelijke communicatie en bent in staat om op een natuurlijke manier om te gaan met managers en collega's.

In de rol van People & Culture Intern coach je managers en medewerkers in je unit om resultaten te leveren en een uitstekende klantervaring te creëren. U levert academische expertise op het gebied van mensen en cultuur.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

'- Lokale taken uitvoeren volgens gemeenschappelijke People & Culture-processen en jaarlijkse cycli om een uitstekende werkervaring te garanderen.
- Ondersteunen van de werving en onboarding van het juiste talent met de juiste contracten in nauwe samenwerking met het Market Area en People & Culture Delivery team.
- De ontwikkeling van zakelijke vaardigheden, leiderschapscapaciteiten en prestaties ondersteunen door relevante doelen te stellen en te zorgen voor opleiding en training met het Market Area-team.
- Betrokkenheid en retentie waarborgen door inzicht te krijgen in de werkomstandigheden in alle functies en samen te werken met het Employee Experience team.
- Bijdragen aan administratieve processen en zorgen voor coördinatie tussen verschillende nationale en regionale ondersteuningsteams, en optreden als contactpunt voor externe partners en autoriteiten.
- Optreden als lokaal People & Culture aanspreekpunt door collega's en managers bij te staan bij dagelijkse personeelsgerelateerde vragen en uitdagingen.
- Ervoor zorgen dat de communicatie met lokale werkgevers consistent is, goed overkomt en voortbouwt op het merk IKEA.

Samen als een team

Het succes van IKEA is gebaseerd op onze mensen, en ons team werkt eraan de beste mensen aan te trekken om de saamhorigheid binnen het bedrijf te versterken. Wij geloven dat de diverse achtergronden en ervaringen van onze mensen ons gezamenlijk slimmer en sterker maken, en wij zorgen ervoor dat onze mensen hun volledige potentieel kunnen ontwikkelen terwijl ze voor ons bedrijf werken.

Solliciteer nu!

Als jij groeit, groeit IKEA. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien!
Het aantal uren/dagen is te bespreken