ข้ามไปที่เนื้อหาหลัก

Zaterdagkracht Koopjeshoek - 8u

ฮัสเซลท์, Flanders - ดูงานในสถานที่นี้ แผนกการพัฒนาอย่างยั่งยืน พาร์ทไทม์

คำอธิบายลักษณะงาน

Wie je bent

Je houdt ervan om met IKEA producten te werken
Je hebt een passie voor duurzaamheid
Je hebt een goede kennis van het recovery proces van je producten.
Je hebt inzicht in de basis verkoop principes.
Je hebt Retail ervaring en je houdt ervan klanten te helpen.

Een dag met ons in jouw leven

Elke dag neem je de verantwoordelijkheid om te beslissen hoe een door de klant teruggebracht product, een product dat in de winkel werd beschadigd of die voor een andere reden niet kan verkocht worden via de normale weg verder moet behandeld worden. Je gaat hierbij kostenbewust om en houdt ook rekening met het effect op het milieu.
Je houdt de inventaris van reserveonderdelen actueel
Je kijkt goederen na op kwaliteitsproblemen en meldt ze zodanig dat de kwaliteit van onze producten steeds beter wordt.

Over dit werkgebied

Het recoveryteam zorgt ervoor dat artikelen een tweede leven krijgen door ze milieubewust en kostenbewust te recycleren.
Ze dragen bij aan de kwaliteitsperceptie door problemen te detecteren en op te volgen.

Solliciteer nu!

Als jij groeit, groeit IKEA. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien!
Daarnaast bieden wij je een competitief salaris, aangevuld met extra – legale voordelen zoals een uitgebreid verzekeringspakket, personeelskorting, ons IKEA bedrijfsrestaurant met heerlijke gezonde maaltijden, eco-cheques, een IKEA bonus op basis van de behaalde winkelresultaten, een beloning voor je trouw aan IKEA (TACK pensioen spaarprogramma) en veel meer. Voor jouw flexibiliteit in de vroege en late uren kan je rekenen op een motiverende regeling in een samen te stellen salaris en verlofspaarplan.