ข้ามไปที่เนื้อหาหลัก

Afstudeerstage Logistiek

Hengelo, Provincie Overijssel - ดูงานในสถานที่นี้ แผนกโลจิสติกส์และซัพพลายเชน เต็มเวลา

คำอธิบายลักษณะงานAls stagiair(e) bij IKEA Hengelo kan je ervaren hoe het is om bij IKEA te werken. Wij zijn met een grote verandering bezig. Door onze focus steeds meer op online verkoop te leggen, wordt ons magazijn op den duur omgetoverd tot distributiecentrum. Geen zorgen, het gezellige shoppen en de familiaire sfeer blijven gewoon! De processen in het magazijn worden wel anders. En afhankelijk van jouw talent en inzicht kan jij daar een rol in spelen.

WIE JIJ BENT
Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden: 
- Je volgt een relevante HBO opleiding en/of hebt affiniteit met Logistiek.
- Je werkt graag in een dynamisch en drukke omgeving waar geen dag hetzelfde is.
-Je bent minimaal 18 jaar oud.
- Je bent een enthousiast en proactief persoon. Daarnaast is het ook belangrijk dat je secuur en zelfstandig kan werken.
- Je bent assertief en niet bang om vragen te stellen en je mening te geven.
- Je bent leergierig en in staat theorie te koppelen aan de praktijk.

DIT IS IKEA
Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

GOED VOOR DE AARDE EN VOOR JOU
Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en omschrijf duidelijk in je sollicitatie wat je zoekt in een stage en wat je motivatie voor IKEA is. Geef ook aan wat je van IKEA verwacht, wat je zou willen leren en wat de eisen van je opleiding zijn zijn (zoals de periode, startdatum, het aantal uren/dagen en de eventuele opdracht). Zodoende kunnen wij beoordelen of jij passend bent als stagiair bij IKEA Hengelo.

Er zijn een aantal aspecten die we van jou verwachten, maar je mag daarbij natuurlijk ook het een en ander van ons verwachten:
- Een stage vanaf oktober/november voor minimaal 4 dagen per week.
- Ruimte voor eigen initiatieven en goede ideeën.
- Een bruto stagevergoeding per maand bij een volledige stageweek van €340.
- Een onvergetelijke tijd!

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Wij kijken uit naar je sollicitatie!