ข้ามไปที่เนื้อหาหลัก

Kom 4 oktober een kijkje nemen op je nieuwe werkplek

Son, Provincie Noord-Brabant - ดูงานในสถานที่นี้ แผนกอาหารและร้านอาหาร เต็มเวลา

คำอธิบายลักษณะงาน

Waarom we van je zullen houden

Jij wilt eerst zien hoe je werk en werkplek eruit ziet? En je bent ook nieuwsgierig hoe het achter de schermen bij IKEA eraan toe gaat? Wij organiseren een event waar je van harte welkom bent om in zeer informele setting meer informatie hierover te krijgen.

Wanneer: dinsdag 4 oktober om 17:30
Waar: achter de schermen van het supergezellige IKEA Eindhoven
Hoe: Je kunt je aanmelden door te reageren op deze vacature.
Tip: Neem je CV mee en bekijk vast de openstaande vacatures op onze IKEA site

Bij IKEA Eindhoven zijn we altijd op zoek naar medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken en zich willen ontwikkelen. Ben je op zoek naar een baan, waar je per week 12, 24 of 36 uur mee bezig bent en dit heel goed kan combineren met je leven thuis, kom dan zeker langs. Tijdens dit event vertellen we graag waarom werken bij IKEA zo leuk is, neem je een kijkje op de werkplek en zullen we elkaar beter leren kennen tijdens een speeddate. Aan het einde van de avond spreken we samen af wat de volgende stap is. Als jij IKEA leuk vindt en wij vinden jou leuk, zou je zomaar naar huis kunnen gaan met een nieuwe baan. Of wellicht met een afspraak voor een tweede gesprek.

We zijn op zoek naar flink wat medewerkers voor de diverse afdelingen. En die zich willen ontwikkelen, we houden ervan als onze medewerkers groeien. Want als jij groeit, groeit IKEA ook. Uiteraard kan iedereen zich hiervoor aanmelden, je hoeft geen ervaring te hebben.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Als medewerker bij IKEA Eindhoven zorg je er voor dat de klanten een geweldige klantenervaring hebben! Je doet dit op 1 van onderstaande afdelingen.

Customer Relations
Je werkt aan een optimale service voor de klant. Dit doe je op verschillende gebieden in de winkel; zo reken je bijvoorbeeld bij de (zelfscan)kassa de producten af, en help je omze klanten met hun vragen bij de klantenservice.

Sales Woonaccessoires
Als je op een woonaccessoires afdeling werkt, zoals bijvoorbeeld de afdeling 'Textiel' of 'Decoratie', run je je eigen ‘IKEA mini-shop’. Het belangrijkste is dat je op elk moment zichtbaar en beschikbaar om klanten te kunnen helpen. Daarnaast is het van belang dat onze klanten zich prettig voelen, alle artikelen kunnen vinden en dat de afdeling er uitstekend uitziet.

Sales Showroom
Als je op een showroom afdeling werkt, zoals bijvoorbeeld de afdeling 'Woonkamers' of 'Slaapkamers', geef je onze klanten advies over hun woonwensen. Door de juiste vragen te stellen help je de klant bij het maken van de juiste keuze in stijl, indeling en budget. Daarnaast zorg je er uiteraard ook voor dat de afdeling er top uitziet!

IKEA Food
Door onze klanten vriendelijk en snel te helpen, zorgvuldig het eten te bereiden en de werk- en eetomgeving schoon te houden, zorg jij voor een geweldige gastbeleving. Zo maak je van een IKEA bezoek een echt uitje voor onze klanten! Je verkoopt bijvoorbeeld hotdogs en ijsjes bij de uitgang, je rekent de maaltijden af bij de kassa in het restaurant of vult de voorraden aan in de Swedish Food Market.

Zelfbedieningsmagazijn
In het zelfbedieningsmagazijn pakken onze klanten zelf hun aankopen. Jij bent de spil in hun zoektocht door te zorgen dat alle stellingen er netjes en geordend bijliggen.Je verricht niet alleen fysieke werkzaamheden in het zelfbedieningsmagazijn, maar bovenal zet je de klant centraal door hen te helpen waar je kan.

Recovery
Je hebt de taak om zo veel mogelijk producten van IKEA te hergebruiken. Je neemt de geruilde goederen van de klantenservice in ontvangst en maakt deze weer geschikt voor de verkoop of de koopjeshoek. Hierbij staat het milieu hoog in het vaandel evenals het ‘ontdekken’ van knelpunten in bepaalde producten van IKEA.

Samen als een team

Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen zijn we te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn we de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: “We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Onze 6.000 talenten in Nederland dragen bij aan deze visie. Bij IKEA hebben we respect voor elkaar en vieren we verschillen. We zijn trots op onze Zweedse cultuur en staan tegelijk open voor ieders unieke persoonlijke achtergrond. Dit zie je terug in onze inclusieve regelingen. Zo hebben we in elke winkel een stilte/gebedsruimte en mag je de in Nederland erkende algemene feestdagen met niet christelijke feestdagen ruilen. Ook bieden we aanvullend geboorteverlof aan voor beide ouders, ongeacht je gezinssamenstelling en speciaal verlof voor medewerkers die in transitie gaan.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:

-Toeslagen op op avonden en in weekenden die kunnen oplopen totr 100%.
- 8% vakantiegeld in mei
- Een 13e maand in december
- 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland
- Volledige vergoeding voor reizen met het OV tijdens het woon-werk verkeer
- Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
- Een informele en open werksfeer waar jouw doorgroeiontwikkeling telt!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Meld je dan direct aan door op de solliciteer button te klikken. Beantwoordt zo nauwkeurig mogelijk de vragen, die je in de volgende stap krijgt.

Wij zien je graag op 4 oktober.