ข้ามไปที่เนื้อหาหลัก

Uopfordret ansøgning til IKEAs kundesupport

Taastrup, Region Hovedstaden - ดูงานในสถานที่นี้ แผนกลูกค้าสัมพันธ์ พาร์ทไทม์

คำอธิบายลักษณะงาน

DERFOR ER VI HELT VILDE MED DIG

Vi vil elske dig for din åbne måde at møde vores mange kunder på! Vi har høje forventninger til alle vores medarbejdere, og du skal forvente at få et stort ansvar. Et job i vores Kundesupport kræver, at du har erfaring med kundeservice, gerne fra et Kundecenter. Du skal have energi til at have dialog med rigtig mange mennesker hver dag. Du har overskuddet til at give dem en positiv oplevelse og evt. skabe et mersalg. Et fejlfrit dansk er et must, og et godt engelsk er en fordel.

EN DAG I DIT LIV HOS OS

Som medarbejder i IKEAs Kundesupport får du en bred vifte af opgaver i et af vores teams. Du betjener kunder før, under og efter salget. Det gør du ved at svare på henvendelser på telefon, ved skriftlige henvendelser og chat. Vi giver dig den rette oplæring, så du kan svare på alle kundens spørgsmål. På den måde kommer du til at kende din arbejdsplads rigtig godt.

VORES TEAM I IKEA

Nogle mennesker vil måske kalde os tryllekunstnere, men i vores team holder vi bare styr på tingene og nyder at hjælpe andre med at lave det, de skal lave, hurtigere, bedre, nemmere og med færre udfordringer.

ØVRIGE INFORMATIONER

Med et deltidsarbejde i IKEA vil din arbejdstid blive placeret på hverdagsaftener samt hver anden weekend.

I alle vores fuldtidsstillinger vil arbejdstiden være placeret i varehuset åbningstid. Hertil skal du forvente at arbejde 1-2 aftener om ugen samt hver anden weekend.

Du får mulighed for at komme med input til netop din vagtplan gennem ønskeskemaer og vil kende din vagtplan for 8 uger ad gangen! Med et job i IKEA følger desuden diverse benefits såsom:

• Bonusprogram og Loyalitetsprogram
• Massageordning
• Helbredsforsikring
• Kantineordning
Vi tilbyder en løn som matcher HK’s overenskomst og du vil få udleveret arbejdstøj og sikkerhedssko. Vi gør opmærksom på, at vi behandler vores uopfordrede ansøgninger løbende.